Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    xShReDdZHD Designs
    Add Me On Xbox: xShReDdZHD
    Shredzy's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Around the corner
    Posts
    771
    Points
    2,301
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Around the corner
    Posts
    771
    Points
    2,301

    Contact info:

    Youtube Channel: youtube.com/xshreddz

    Default [Halp] Question About Xbox Connecting to Monitor.

    I have bought a DVI to HDMI cable to connect my Xbox 360 and my PC monitor. I did not notice my shitty old monitor had a VGA port. So I was wondering if I were to buy a DVI to VGA adapter would it work fine? Also, would it be slower? If so, would it be better to buy a VGA to HDMI or to keep this?
    Thanks
    -Shredzy
    GT: Star Shredz

    0 Not allowed! Not allowed!


  2. #2
    I agree. MatthewH's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810

    Default

    I have to normal Xbox connector to VGA. Works fine. It picks it up and you can set the screen resolution to how you like.
    This is the one I have. http://www.amazon.com/Importer520-Pr...box+360+to+vga

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    xShReDdZHD Designs
    Add Me On Xbox: xShReDdZHD
    Shredzy's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Around the corner
    Posts
    771
    Points
    2,301
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Around the corner
    Posts
    771
    Points
    2,301

    Contact info:

    Youtube Channel: youtube.com/xshreddz

    Default

    Quote Originally Posted by ColdfireTube View Post
    I have to normal Xbox connector to VGA. Works fine. It picks it up and you can set the screen resolution to how you like.
    This is the one I have. http://www.amazon.com/Importer520-Pr...box+360+to+vga
    I would buy that, but 1. I dont have paypal. I have the cables and everything, I just wanted to make sure that the ones I have would work?
    If you know if it will, that'd be great .

    0 Not allowed! Not allowed!


  4. #4
    I agree. MatthewH's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810

    Default

    Quote Originally Posted by Shredzy View Post
    I would buy that, but 1. I dont have paypal. I have the cables and everything, I just wanted to make sure that the ones I have would work?
    If you know if it will, that'd be great .
    My personal suggestion, order it or have someone order it for you. Connecting like you are wanting to do can sometimes be well. How do you say it. Risky? Not like it would explode, just not very reliable.

    0 Not allowed! Not allowed!


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 06:31 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.