Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    V.XVII.XIV Synix's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,650
    Points
    2,307
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,650
    Points
    2,307
    Gamer IDs

    PSN ID: I-Synix-I

    Contact info:

    Kik Username: SynixMods

    Default OBS says I have a missing file

    Trying to download this program to record my screen called Open Broadcaster Software but it's saying I'm missing this file,



    I'm on a 64 bit and yes I did open the 64 bit folder in and out of winrar.

    0 Not allowed! Not allowed!
    DM<3
    Gaming / Modding Instagram | @SynixMods
    Personal Instagram | @Fxqn
    Kik | @Sqkx
    Retired PS3 Modder

  2. #2
    Member
    Project X
    TheWalkingDead's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    129
    Points
    328
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    129
    Points
    328

    Default

    I'm not no expert at computers but I suggest re-downloading or run as admin. But Im not really sure that'll work

    1 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by TheWalkingDead; 01-07-2014 at 08:54 PM.



  3. #3
    V.XVII.XIV Synix's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,650
    Points
    2,307
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,650
    Points
    2,307
    Gamer IDs

    PSN ID: I-Synix-I

    Contact info:

    Kik Username: SynixMods

    Default

    Quote Originally Posted by Alan123 View Post
    I'm not no expert at computers but I suggest re-downloading or maybe that .exe is missing from the dl.
    Re-downloaded it as well, and I think that as well. I posted on their forums to ask for help so hopefully someone will answer it.

    0 Not allowed! Not allowed!
    DM<3
    Gaming / Modding Instagram | @SynixMods
    Personal Instagram | @Fxqn
    Kik | @Sqkx
    Retired PS3 Modder

  4. #4
    Member
    Project X
    TheWalkingDead's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    129
    Points
    328
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    129
    Points
    328

    Default

    Aswell as restarting you computer might do the trick

    1 Not allowed! Not allowed!



  5. #5

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    Export it, then try and run it.

    Find the dll on google and put in the same folder.

    1 Not allowed! Not allowed!
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

  6. #6
    I'ma Fuckin Scalie

    Feckless.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,012
    Points
    8,633
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,012
    Points
    8,633
    Gamer IDs

    Gamertag: XEFDragon Steam ID: SketchyDragon

    Default

    Ah, I know that file name. Install directx 10, and you should be good to go.


    Quote Originally Posted by null View Post
    Find the dll on google and put in the same folder.
    That may or may not work. I personally wouldn't recommend it because it could trigger potential problems. However, that's what I've always encountered with this method.

    1 Not allowed! Not allowed!

    Quote Originally Posted by OSaMaBiNLoGiN View Post
    HOLY SHIT KILL YOURSELF
    Quote Originally Posted by Fuck Sky View Post
    Are you fucking retarded

  7. #7
    V.XVII.XIV Synix's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,650
    Points
    2,307
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,650
    Points
    2,307
    Gamer IDs

    PSN ID: I-Synix-I

    Contact info:

    Kik Username: SynixMods

    Default

    Fixed it, thanks guys for the help though. Just for the future if anyone ends up in the same problem I did, here's a download link to the fix:
    http://download.microsoft.com/downlo...dxwebsetup.exe

    0 Not allowed! Not allowed!
    DM<3
    Gaming / Modding Instagram | @SynixMods
    Personal Instagram | @Fxqn
    Kik | @Sqkx
    Retired PS3 Modder

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:23 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.