Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Evolved Modder
    Living Liek Larry
    tony's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,309
    Points
    10,700
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,309
    Points
    10,700
    Gamer IDs

    PSN ID: L33T_T0ny Steam ID: ToNy Wii Code: L33T_T0ny

    Default 1AND1 domain help (dns settings)

    I have a domain under 1and1 and i currently have it setup for the site to point to 000webhost for the time being for a simple html website.


    I want my sub-domains to point to my ip for my game servers ( i.e. ttt.mysite.com for my ttt server)

    can anyone offer me some help on how to go about this

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    I agree. MatthewH's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810

    Default

    You could use the 1and1 CP or the cPanel on 000. Just create the right type of sub domain.

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    Evolved Modder
    Living Liek Larry
    tony's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,309
    Points
    10,700
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,309
    Points
    10,700
    Gamer IDs

    PSN ID: L33T_T0ny Steam ID: ToNy Wii Code: L33T_T0ny

    Default

    Quote Originally Posted by Coldfire202 View Post
    You could use the 1and1 CP or the cPanel on 000. Just create the right type of sub domain.
    can you offer a little more detailed guidance on how to go about that

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    I agree. MatthewH's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810

    Default

    Quote Originally Posted by tony View Post
    can you offer a little more detailed guidance on how to go about that
    Well it depends on what the game server calls for. Is it just a subdomain with an IP redirect or is it something else?

    0 Not allowed! Not allowed!


  5. #5
    Evolved Modder
    Living Liek Larry
    tony's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,309
    Points
    10,700
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,309
    Points
    10,700
    Gamer IDs

    PSN ID: L33T_T0ny Steam ID: ToNy Wii Code: L33T_T0ny

    Default

    Quote Originally Posted by Coldfire202 View Post
    Well it depends on what the game server calls for. Is it just a subdomain with an IP redirect or is it something else?
    I would prefer for the subdomains to point to my ip so that they can be used to join the server or teamspeak. nothing special beyond that since all the games use their own ports so a single subdomain (games.mysite.com) will redirect to my ip (not http redirect) when entered in the game

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    I agree. MatthewH's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810

    Default

    Quote Originally Posted by tony View Post
    I would prefer for the subdomains to point to my ip so that they can be used to join the server or teamspeak. nothing special beyond that since all the games use their own ports so a single subdomain (games.mysite.com) will redirect to my ip (not http redirect) when entered in the game
    Just create the subdomain in the Add/Create menu for 1and1. However you'll be limited. I would do it through cPanel in the domain area in the "subdomain" section. But honestly, without knowing what game it is you're redirecting to, it's hard to tell you what exactly to do.

    0 Not allowed! Not allowed!


  7. #7
    Evolved Modder
    Living Liek Larry
    tony's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,309
    Points
    10,700
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,309
    Points
    10,700
    Gamer IDs

    PSN ID: L33T_T0ny Steam ID: ToNy Wii Code: L33T_T0ny

    Default

    Quote Originally Posted by Coldfire202 View Post
    Just create the subdomain in the Add/Create menu for 1and1. However you'll be limited. I would do it through cPanel in the domain area in the "subdomain" section. But honestly, without knowing what game it is you're redirecting to, it's hard to tell you what exactly to do.
    garrys mod, minecraft, unturned


    like i said the servers use the games default ips so nothing beyond redirecting to my ip needs to be done

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    I agree. MatthewH's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    North Carolina
    Posts
    3,481
    Points
    15,810

    Default

    Quote Originally Posted by tony View Post
    garrys mod, minecraft, unturned


    like i said the servers use the games default ips so nothing beyond redirecting to my ip needs to be done
    Then in cPanel looks for "Subdomains" and when it ask for the target/redirect and see if that all works. :P

    0 Not allowed! Not allowed!


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:54 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.